lauantaina, lokakuuta 06, 2007

Blogging, so inspirating!

Sain haastetta Äppelblomilta:

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa jne.) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Ollessani tällä hetkellä kotona, otin kuvan syksyn värittämästä sivupihastamme sekä ah-niin-inspiroivasta tietokonepöydästä.

Elän tällä hetkellä poikkeuksellisen iloisella mielellä, ikään kuin "syksyn huumassa"! Yleensähän syysmasennus alkaa vaivata jo elokuun alussa, kun tieto siitä, että illat pimenevät ja sandaaleissa köpöttely ei enää kannata, nousee ilmoille. Minullapa onkin nyt mitä odottaa:

Ensi ja seuraavalla viikolla on koulua vain kolme päivää! Torstaina pääsen vähän hurvittelemaan Helsinkiin ystäväni kanssa (shoppailua, Galna Dagar, leffa ja syömistä) ja illalla näen maailman yhden suuren tyyli-ikonin, Gwen Stefanin. Ja pian koittaa se syyslomakin!

Eli siis, haastanpa nyt haasteellani nämä blogit:

Delicacy
fashionweek
Love me in this skin

Have fun!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

yritän tehdä tästä postauksen huomenna tai maanantaina:)

Anonyymi kirjoitti...

ääh huomenna tulee vastaus haasteeseen, promise, olen ollut tosi hidas.