tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Pocket-sized Prada, thanks!

Stockmann-kanta-asiakkaalle tuttu tilanne koitti taas eilen, kun etulehtinen tipahti postiluukusta ovimatolle. Selailin sivuja hetkisen, ja kohta eteeni avautui kuva Pradan mustasta, superohuesta matkapuhelimesta.

Kiiltävää ihanuutta mainostettiin nimellä "multimedialaite": mukaan kuuluukin mp3-soitin ja kahden megapikselin kamera. Lisää muistoja puhelimella voi tallennella muistikortille, jolle löytyy myös paikka.

Vaikka Pradan logolla varustettu puhelin olisikin mahtava omistaa, on silti hieman turhauttavaa varoa koko ajan tekemästä sen täysikokoiseen kosketusnäyttöön naarmuakaan. Hintaakin sillä on sen verran, että omasta pussistani en sitä maksaisi. Mutta jos lottovoito joskus kohtaisi, voisi uuden puhelimen osto olla ajankohtainen!

ps. Tällä hetkellä uskollisena viestivälineenäni toimii Nokian pronssikautinen 3510i! Tuntekaa sen kehittynyt teknologia ja muotoilu!

4 kommenttia:

äppelblom kirjoitti...

Minäkään en ostaisi tuota puhelinta jos se täytyisi maksaa omasta rahapussista mutta kyllä minä voisin sen oikein hyvin ottaa. Ainoa asia joka arveluttaa on se että LG on valmistaja ja minä en ole kuullut mitään hyvää Lgn tuotteista.

milian kirjoitti...

äppelblom: En ole kauheasti perehtynyt noihin LG:n tuotteisiin ;1 Mutta onhan tuo hieno.

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin oli vielä vähän aikaa sitten kännykkänä 3510i. Oli muuten mitä mainioin puhelin, mutta ei selvinnyt kaljakylvystä, vaan kuoli :D Mutta tavallaan, vähänkö Pradan puhelin olisi hieno. Näyttää ainakin mukavalta.

milian kirjoitti...

dixillusions: Kaljakylpy :__D en ihmettele, että yleensä kaikenkestävä kapula ei kestä sitä.