tiistaina, lokakuuta 23, 2007

Knitting, clickclickclick...

Huh. Koulun alkaessa elokuussa oli jälleen valittava, minkä projektin ottaisin harteilleni käsityön tunneilla. Selailin lehtiä ja mietin syvällisesti koko ensimmäisen kaksoistunnin ja lopulta päädyin klassiseen villapaitaan. Malli on perus, helmassa/hihoissa/kauluksessa joustinneuletta ja loput sileää. Helman yläpuolelle on jo valmistunut kuvioraita sekä rinnasta ylöspäin neule tulee olemaan täysin kuviollista. Väreinä paidassa käytän harmaan eri sävyjä sekä valkoista. Eräänlaisena kaukaisena tyylinantajana pidän Stella McCartneyn villapaitaa, joka onkin noussut suuren suosioon muotiblogittajien keskuudessa.

Tällä hetkellä poden syvää motivaation puutetta neulomiseen. Yritän kannustaa itseäni sanomalla, että se on ajaton ja upea vaatekappale (valmiina) ja jouluna voisin pukeutua lämpimästi ja uniikisti. Olen asettanutkin itselleni tavoitteeksi saada paita valmiiksi jouluun mennessä. Heikohkolta näyttää tällä hetkellä, sillä työn pituus on nyt vaivaiset 26 cm. Kyllä se siitä, täytyy vain toitottaa itselleen.

Haluaisin mielelläni tekaista tässä välissä vaikka jonkin suunnittelemistani mekoista, mutta ajan puute on huomattava. Jouluun mennessä pitäisi olla työ valmiina, että opettajani voi arvostella työni. Todistuksessa on tällä hetkellä numerona 10, mutta pelkään pahoin sen laskevan. Siispä töihin! Psyykkaan itseäni jatkuvasti.

MUOKS: Ainiin, toteutin "Chanel"-helmi-tyylini tänään ja eilen koulussa (ks. ed. postaus). Alla valkoinen kauluspaita, päällä musta neule/harmaa neule. Hyvin toimi!

2 kommenttia:

äppelblom kirjoitti...

Itse neulon nyt käsityön tunneilla kaulaliinaa jonka olisi tarkoituksena olla hieman Stellan tyylinen. Saa nähdä minkälainen lopputuloksesta tulee.:D

milian kirjoitti...

äppelblom: Oo, haluan nähdä sitten lopputuloksen! ;D