maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Wind it up! The Sweet Escape Tour 2007

Perjantaina se vihdoin koitti: Gwen Stefanin ihanainen konsertti! Aamulla tunsin kuitenkin kurjuuden valuvan läpi kehoni, sillä mittasin kuumeeni. Ah ah, jäin sitten kotiin koulusta (ei konserttia voi tietenkään missata!) paranemaan. Onneksi sain nukuttua, sillä illalla biletys oli melkoinen.

Pistin päälleni melkoisen tylsät vaatteet, vaikka olimme menossa seuraamaan yhtä suurta tyyli-ikonia (vaatteina minulla oli harmaa huppari ja harmaat Guessin farkut). Onneksi kädessä keikkui kuitenkin Louis Vuitton.

Konsertti olikin mahtava. En muistanut ollenkaan olevani kipeä koko keikan aikana, kun keikuimme kaverini kanssa paikoillamme. Gwen vaikutti ihanalta ja vilpittömältä ihmiseltä; hän kävi lauleskelemassa yleisönkin joukossa ja rupatteli niitä näitä Hulluista Päivistäkin (btw, olin samaan aikaan Stockalla silloin torstaina kuin hän!). Musiikki oli absolutely fantastic ja fiilinki korkealla. Erityisen hienoa oli yleisö, ja se, kun kaikki nostivat kätensä ilmaan ja hyppivät. Wooow.

Vielä sananen Ms. Stefanin asuista: Oli paljettia, raitaa, korkeita vyötäröitä sekä huikeita korkoja. Ihailen suunnattomasti hänen tyyliään, ja se todellakin on persoonallinen.

http://www.l-a-m-b.com/

Ei kommentteja: