maanantaina, lokakuuta 29, 2007

Perezhilton.com

Olet ehkä joskus kuullut joistakin maailman turhimmista nettisivustoista. Yksi niistä saattaa olla julkkisten vakoilemiseen ja juoruilemiseen erikoistunut perezhilton.com, joka onkin saavuttanut suuren kansansuosion - ja tietenkin jakanut mielipiteet. Blogissa kertoillaan pieniä uutisia ja julkaistaan ne kuvien kera. (kuvassa vasemmalta Mario Lavandeira aka perezhilton, Nicole Richie ja Lindsay Lohan, http://www.cbc.ca)

Mieleeni tupsahti heti sivun avattuani mielikuva Gossip Girl-kirjasarjasta, jossa eräs tyttö kirjoittelee A-listan nuorista omalla juorusivustollaan.

Perezhilton-sivusto kokonaisuudessaan ei herätä itsessäni oikeastaan minkäänlaisia mielenkiinnon väristyksiä, mutta onneksi sain poimittua joukosta pari ihan klikattavaa juttua. Serena Williams oli laittautunut kauniiksi, Gapin vaatteiden kerrottiin olevan osaksi tehty lapsityövoimalla sekä aina niin "kiinnostava" Victoria Beckham värjäsi hiuksensa.

Varmaan arvaattekin, etten kauheasti innostunut tästä sivustosta, mutta tein tämän jutun varoittaakseni myös muita. Eikä kannata ottaa kaikkea tosissaan. ;>

Ei kommentteja: